e-tiande Magazín Tipy a návody,Užitočné informácie Očista organizmu: Použitie detoxikačných náplasti Master Herb

Očista organizmu: Použitie detoxikačných náplasti Master Herb

Dnes sa povenujem očiste nášho tela z inej stránky a predstavím Vám detoxikačné náplasti, ktoré nájdete v našej ponuke.

Očista nášho organizmu na jeseň je veľmi dôležitá, pretože tým že pomáhame nášmu telu sa zbaviť toxických látok zvyšujeme si našu imunitu a náš organizmus sa stáva zdravší a odolnejší voči vonkajším vplyvom. Rozoberieme si teda jej účinky, zloženie, použitie náplasti a jej špecifické vlastnosti. Detoxikačná náplasť je výbornou alternatívou oproti klasickým agresívnym metódam očisty organizmu. Inými slovami čistenie pomocou  náplasti má priaznivý vplyv na celý náš organizmus a nemá žiadne vedľajšie účinky.  Jej použitie je pohodlné a prispôsobené fyziológií ľudského organizmu. Použitie detoxikačných náplasti zvyšuje imunitu,  odstraňuje únavu, zlepšuje krvný obeh, zvyšuje kvalitu spánku a celkový tonus organizmu.

Hlavnými ingredienciami  náplasti sú bambusový ocot, výťažok z angeliky lekárskej, olivový olej, mandľový olej. Bambusový ocot má unikátne vlastnosti prevzaté zo samotnej prírody. Bol vytvorený na základe špeciálnej technológie destilácie vybraných silných častí bambusových stebiel a vďaka tomu obsahuje vlastnosti tejto unikátnej rastliny. Bambusový ocot teda aktívne absorbuje a odvádza škodliviny, spomaľuje rast patogénnych baktérií a vírusov a výborne absorbuje vlhkosť. Okrem toho bambusový výťažok pôsobí ako antioxidant, zlepšuje mikrocirkuláciu krvi, spevňuje cievy, zvyšuje ich pružnosť a znižuje priepustnosť kapilár, taktiež pôsobí proti opuchom nakoľko čistí aj lymfatický systém. Výťažok z angeliky má tonizujúce, upokojujúce, antibakteriálne, protivírusové a protiplesňové účinky. Olivový a mandľový olej zvláčňujú a hydratujú pokožku.

Detoxikačné náplasti sa odporúčajú aplikovať od 12 rokov. Používaním a praxou sme zistili, že je možné ich používať už od veku 3 rokov pri akýchkoľvek vírusových či bakteriálnych ochoreniach. Samozrejme vždy je to na zodpovednosť a zváženie rodičov.

Použitie náplasti je nasledovné. Na očistu organizmu je potrebné nalepiť na očistené chodidlá náplasti približne okolo 9 hodiny večer pred spánkom. Náplasti aplikujeme nasledujúcim spôsobom po otvorení obalu vyberieme vrecúška s práškom a priehľadnou časťou, kde sú viditeľné bylinky ich priložíme na chodidlo. Na druhú stranu zvrchu (nepriehľadná časť) nalepíme bielu lepku, ktorou ich prichytíme na chodilo. Je vhodné po aplikácií si na noc obuť ponožky, náplasti tak lepšie priľnejú na nohy. Ráno po zobudení náplasť odlepíme, vyhodíme a nohy umyjeme vodou.

Očistná kúra by mala trvať 7 až 30 dní, podľa zanesenia organizmu alebo závažnosti ochorenia. Za posledný deň kúry sa považuje ten deň, kedy po odlepení náplasti nedôjde k zmene farby. K cielenej alebo silnejšej kúre je doporučené lepiť náplasti na chodidlá a súčasne na problémové zóny (napr. priedušky, pľúca, žalúdok..). Vhodná kúra na jarný detox je 7-10 dní.

Zvláštnosti aplikácie:

  1. Pokiaľ po použití náplasť získala farbu čaju a je vlhká, znamená to že je potrebné ju vymeniť.
  2. Farba náplasti a miera jej vlhkosti záleží na zdravotnom stave človeka.
  3. Náplasti je možné používať aj pri bolestiach kĺbov, svalov v mieste ich lokalizácie.

Náplasti môžeme používať ako doplnkovú liečbu pri problémoch ako sú:

  • alergie, ekzémy
  • parazity, plesňové ochorenia
  • syndróm chronické únavy
  • opuchnuté nohy, pri nadbytočnej vode v organizme
  • studené nohy a ruky
  • časté prechladnutia
  • srdcovo-cievne ochorenia
  • po chemoterapii
  • pri nespavosti, depresii, stresoch
  • počas detoxikácie

Pokiaľ vás trápi insomnia (problémy so spánkom) alebo kŕčové žily či opuchy nôh, môžete vyskúšať naše levanduľové detoxikačné náplasti.

Levanduľová náplasť na nohy od TianDe je kombinácia stáročných čínskych tradícií a moderného výskumu. Aktívne zložky náplastí:

  • pôsobia na akupunkturné body umiestnené na chodidle, ktoré pomáhajú očistiť organizmus
  • aktivujú proces vylučovania toxínov a škodlivých látok
  • pomáhajú zmierniť pocit napätia, únavy a diskomfortu a zbaviť pocitu „ťažkých nôh“

Zloženie náplastí je obohatené turmalínom, ktorý zlepšuje tok lymfy a urýchľuje proces čistenia organizmu. Výsledkom komplexného detoxu je zlepšenie celkovej nálady a zlepšenie stavu žil, lymfy či pokožky. odporúčaná kúra je 7-10 dní. Táto kúra sa môže zopakovať 2-3 mesiace po sebe.

Related Post